Skip to the content

Tiltag i forbindelse med Covid-19 


På Hotel Knudsens Gaard gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg. Vi har fuld fokus på myndighedernes retningslinjer, og prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Hos os er der adgang til værelserne direkte udefra, og de fleste værelser har egen indgang. Du behøver derfor ikke komme tæt på andre gæster. 

På værelserne, udover den normale rengøring, sprittes overflader og kontaktpunker af, så som f.eks. kontakter, håndtag, fjernbetjening, telefon o.l., og der er engangs håndsprits servietter til rådighed.
Nøgler og betalings terminaler afsprittes efter brug, og vores personale er instrueret i at være ekstra opmærksomme på at hygiejnen generelt skal være i top.

I receptionen har vi monteret en stor plexiglas plade over skranken for beskyttelse af både gæster og personale.

Restauranten har indført engangsbrug af menukortene og der er den nødvendige afstand imellem borde og siddepladser i både restaurant og mødelokaler.
Skilte er opsat ved indgangen til hvert lokale med oplysning om maksimum tilladte personer. Der er ligeledes håndsprit til rådighed i alle lokaler.
Ønsker du ikke at spise middag eller morgenmad i restauranten, kan dette serveres på dit værelse.

Vi har ensrettet adgangen til morgenrestauranten for at sørge for, gæster der skal ind og gæster der skal ud, ikke kommer samme vej.

Fra 12. november 2021 skal der fremvises gyldigt Coronapas, for at kunne spise i restauranten, og for at kunne deltage i mødearrangement. 

På toiletterne er der berørings frie vandhaner, papirservietter til at tørre hænder i og håndsprit til rådighed.

Er der spørgsmål, står vi altid gerne til rådighed.

Læs her om de generelle retningslinjer her


Vi glæder os til at byde velkommen på Hotel Knudsens Gaard.