Skip to the content

Tiltag i forbindelse med Covid-19 


På Hotel Knudsens Gaard gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg. Vi har fuld fokus på myndighedernes retningslinjer, og prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest.

Hos os er der adgang til værelserne direkte udefra, og de fleste værelser har egen indgang. Du behøver derfor ikke komme tæt på andre gæster. 

På værelserne, udover den normale rengøring, sprittes overflader og kontaktpunker af, så som f.eks. kontakter, håndtag, fjernbetjening, telefon o.l., og der er engangs håndsprits servietter til rådighed.
Nøgler og betalings terminaler afsprittes efter brug, og vores personale er instrueret i at være ekstra opmærksomme på at hygiejnen generelt skal være i top.

I receptionen har vi monteret en stor plexiglas plade over skranken for beskyttelse af både gæster og personale.

Restauranten har indført engangsbrug af menukortene og der er den nødvendige afstand imellem borde og siddepladser i både restaurant og mødelokaler.
Skilte er opsat ved indgangen til hvert lokale med oplysning om maximum tilladte personer. Der er ligeledes håndsprit til rådighed i alle lokaler.
Ønsker du ikke at spise middag eller morgenmad i restauranten, kan dette serveres på dit værelse.

Vi har ensrettet adgangen til morgenrestauranten for at sørge for, gæster der skal ind og gæster der skal ud, ikke kommer samme vej.

På toiletterne er der berørings frie vandhaner, papirservietter til at tørre hænder i og håndsprit til rådighed. 

I perioden den 19. september til den 31. oktober, har myndighederne ydermere indskærpet, at man stående skal bære mundbind eller visir i restauranten og øvrige lokaler der benyttes til servering. Vores restaurationspersonale bærer derfor mundbind/visir i hele åbningstiden. Gæster bedes ligeledes bære mundbind/visir, pånær når de er siddende. Har man ikke medbragt eget mundbind, kan dette købes i receptionen. 
Der er ikke krav om mundbind/visir ved udendørsservering, dog vil restaurationspersonalet bære det uanset om de serverer inde eller ude. 
Restauranten  skal i samme periode lukke kl. 22.00, også i forbindelse med festarrangementer. 

Vi er blevet opfordret til at indføre frivillig registrering af kontaktinformationer på gæster med henblik på at kunne udlevere kontaktinformationer til sundhedsmyndighederne i forbindelse med smitteopsporing.
Derfor vil vi bede jer udfylde en blanket ved ankomst til restauranten. Vi overholder reglerne om GDPR, og makulerer blanketterne efter 14 dage. 

Er der spørgsmål, står vi altid gerne til rådighed.


Vi glæder os til at byde velkommen på Hotel Knudsens Gaard.