God adgang

‘God adgang’

Hotel Knudsens Gaard er klassificeret hos foreningen ‘God Adgang’.

Information om tilgængeligheden er en hjælpende hånd for mennesker med handicap/funktionsnedsættelse, så der er reel mulighed for at forberede besøget på hotellet eller i vores restaurant.

God Adgang har gennemgået hotellet fra A til Z, således at gæster før ankomst er bekendte med vores adgangsforhold, og muligheder i forbindelse med besøget.

God Adgang beskriver hotellet således:

“Hotellet er et flot historisk hotel. Hotellet er indrettet i en 3-længet gård og i en tilbygning med værelser i to etager. Adgangsforholdene til reception og restaurant samt de værelser, der ligger i de gamle længer, afspejler de historiske forhold med toppede brosten, smalle døre m.m. Adgangen til værelsesfløjen er derimod mere tidsvarende med fliser, elevator fra parkeringskælder, bredere døre m.m. Du kan læse mere om adgangsforholdene i præsentationerne nedenfor. Du kan klikke på billederne for at få dem vist i stor størrelse.”

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du har nogle spørgsmål eller tanker, du gerne vil dele med os, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.