Oplev Odense

Oplev Odense på dit besøg hos Hotel Knudsens Gaard

Kultur

I Odense City kan du vælge mellem mange spændende museer, f.eks. H.C. Andersens Hus, Carl Nielsen Museet, Fyns Kunstmuseum, Møntergården og Brandts Klædefabrik.

Alt inden for gåafstand – i en god blanding af kulturelle tilbud, shopping og et hvil på en af byens mange caféer. Især tre store festivaler har sat Odense på landkortet – Tinderbox festival, Filmfestivalen og Blomsterfestivalen trækker publikum fra både ind- og udland. Musikalske oplevelser, f.eks. Sommer Jazz og gratis sommerkoncerter i Kongens Have, er også en del af Odense.

Natur

Ønsker du at opretholde den fysiske form, mens du holder ferie, ligger Knudsens Gaard placeret tæt på skov, Fruens Bøge og Skovsøen med masser af stier til løb eller vandreture.

Få et kort over løberuter i receptionen. Derudover er det muligt at træne i Fitness World, som ligger inden for gåafstand eller 5 minutter i bil, for 50 kr. hvis man ikke er medlem i forvejen.

Se mere på www.visitfyn.dk og lad dig inspirere til et besøg på vores dejlige ø.

Omgivelserne

Fyn er et besøg værd med dens skønne natur, dejlige strande og mange historiske slotte og herregårde. Besøg de mange fynske producenter med gårdbutikker eller oplev den store madfestival Kulinarisk Sydfyn i Svendborg. Øen byder også på maritime events, musik, løb og mange andre oplevelser.

Shopping

Er du til shopping, ligger Knudsens Gaard placeret midt imellem Odense City og Rosengaardscentret, hvor der er rig mulighed for shopping til alle aldre.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du har nogle spørgsmål eller tanker, du gerne vil dele med os, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.