Small Danish hotels

Hotel Knudsens Gaard en del af                  ‘Small Danish Hotels’

Small Danish Hotels er landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder og tæller mere end 60 kroer, hoteller, slotte og herregårde, der fordeler sig over hele Danmark.

Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så hvad end du har behov for eller lyst til at udforske på Fyn, i Jylland, Sjælland og Bornholm, findes der helt sikkert et perfekt sted til dig. Der bydes på alverdens forskellige typer af ophold. Er I på jagt efter et ophold i forretningsøjemed, et luksus kroophold, et romantisk hotelophold, spa, billige hotelophold, måske et hotelophold med middag eller blot en god frokost eller middag?

Alle overnatningssteder bærer mindst tre stjerner i den europæiske hotelklassifikation og drives af selvstændige hotelejere, slotsfruer og krofædre, som måske er 2. og 3. generation på stedet.

Hotellerne har et voksende fokus på bæredygtig drift og grønne værdier. Flere hoteller er certificeret med hotelbranchens miljømærke Den Grønne Nøgle, anvender lokalt producerede råvarer, undgår madspild og tilbyder opladning til el- og hybridbiler.

Læs mere om de mange forskellige muligheder Small Danish Hotels tilbyder her.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du har nogle spørgsmål eller tanker, du gerne vil dele med os, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.