Vores søsterhotel

Søsterhotellet Hotel Hesselet

I 2003 overtog Sinne og Steen Sørensen også det kendte Hotel Hesselet i Nyborg. Med en fantastisk beliggenhed ved bøgeskoven, og med udsigt til stranden og over Storebælt, er rammerne unikke for det perfekte ophold.

Hotel Hesselet blev opført i 1967 og er et af Danmarks smukkeste designhoteller med sans for detaljer og kvalitet. Den centrale placering ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både til forretning og private sammenhænge.

Det familieejede hotel indbyder til oplevelser lige fra store selskaber til smagfuld gastronomi og til et afslappende kurophold fyldt med spa og wellness.

Vi danner rammerne for en afslappet personlig atmosfære og mange af gæsterne kommer igen og igen – de betragter nærmest Hotel Hesselet som deres andet hjem.

Vi skaber personlige relationer med vores gæster, og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse.

Vi skaber pladsen og hjerterummet til samvær og forkælelse.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du har nogle spørgsmål eller tanker, du gerne vil dele med os, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.