Skip to the content

AFTEN

 

Aftenkortet

Vi afstemmer aftenkortet hver dag afhængig af sæson 

Aftenkortet indeholder altid

Dagens fisk
Dagens tilbud 
Lillemenu med 2 retter

 

Sæsonens Menu

Vi følger årstiderne og serverer derfor også sæsonmenuer

Sæsonmenuen består af 3-4-5 retter

Se vores januar/februar menu her

 

A la carte kort

Der er også mulighed for at bestille fra vores faste menukort

Se udvalget herunder

 

Bestil bord direkte på telefon +45 6311 4310

Forretter

Krydderpaneret dagens fisk

med grillet hjertesalat og lime mayo

Kr. 145.-

Bouillabaisse a la Knudsens Gaard

med safran, urter og rouille

Kr. 155.-

Ungarsk gullaschsuppe

med creme fraiche

Kr. 145.-

Hr. Nielsen skinke

med krydderurtepesto, semidried tomater og friskhøvlet parmesanost

Kr. 135.-

Hovedretter

Cæsarsalat

med grillet unghanebryst, sprøde pancettatern og brødcroutoner

Kr. 198.-

250 gram grillet ribsteak

med madagascarsauce

Kr. 298.-

Langtidsstegt lammeculotte

med mild chili og timian på lammeglace med hvidløg

Kr. 288.-

Grøntsagsbøf

m/hasselnødder, sauteret grøntsager og tomatsauce

Kr. 198.-

Desserter

Fransk chokoladekage

med sorbet

Kr. 148.-

Pandekage

med appelsinsirup, mandler og vaniljeparfait

Kr. 138.-

Creme Brûlée

med kirsebærsorbet

Kr. 128.-

4 slags oste

fra danske mejerier med hjemmelavet garniture og knækbrød

Kr. 148.-

Irsk kaffe

Kr. 95.-