Skip to the content

Fester og arrangementer på gaarden

Knudsens Gaard er altid fyldt med gode fester og festlige arrangementer. 

Vores gamle, stemningsfulde gård danner nogle smukke og personlige rammer omkring ethvert selskab op til 55 personer. Vi hejser flaget og byder velkommen i havestuen, på terrassen eller i den smukke æblehave. Herefter mødes gæsterne indenfor i vores hyggelige restaurant, hvor der er dækket op til fest - hvor lysene funkler og spejler sig i glassene på de smukt pyntede borde.

Brug os som sparringspartner, så finder vi sammen den løsning, der opfylder jeres drøm om en fest. Enten bygget over en af vores faste selskabspakker eller jeres helt eget individuelle valg. Vores køkken er altid med på nye udfordringer. Derudover hjælper vi gerne med at arrangere musik, jukeboks og fotograf.

Hotel Knudsens Gaard er nærliggende og nem at komme til - vi tilbyder gratis parkering på gårdspladsen eller i vores aflåste p-kælder. 

Vi glæder os til at arrangere en hyggelig fest med lækker mad og høj service. 

 

Ring på telefon +45 6311 4310

eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden

Selskab

Bliv inspireret og vælg ud fra vores forslag af menuer til din næste fest

Se vores selskabsbrochure her

Bryllup

På Restaurant Knudsens Gaard har vi lange og stolte traditioner for at afholde bryllupsfester. Flaget er hejst og vi byder hjertelig velkommen.

Begivenhed

Vi dækker smukt op til fest til enhver begivenhed, hvor lysene funkler og spejler sig i glassene på de smukke pyntede borde.

Konfirmation

Vi fejrer hvert år konfirmander i vores hyggelige omgivelser. Vi glæder os til at tage imod jer på Gaarden.

Forespørgsel på booking af selskab