Skip to the content

Bryllup på gaarden

På Restaurant Knudsens Gaard har vi lange og stolte traditioner for at afholde bryllupsfester. Den gamle gård byder på smukke og personlige rammer omkring den store dag. Flaget er hejst og vi byder velkommen i havestuen, på terrassen eller i den fine æblehave, der også kan danne en naturlig kulisse for fotografering.

I den hyggelige restaurant er der dækket op til fest. Lysene funkler og spejler sig i glassene på de smukt pyntede borde. Restauranten kan modtage op til 55 gæster, men vi har også separate lokaler til mindre selskaber eller receptioner.

Brug os som sparringspartner, så finder vi sammen den løsning, der opfylder jeres drøm om en fest. Enten bygget over en af vores faste selskabspakker eller jeres helt eget individuelle valg. Vores køkken er altid med på nye udfordringer. Derudover hjælper vi gerne med at arrangere musik, jukeboks og fotograf.

Brudesuiten er gjort klar med champagne og frugt, og næste morgen er der lækker morgenbuffet i restauranten - helt uden beregning, hvis I ønsker at overnatte på hotellet.

Desuden tilbyder vi jeres gæster en specialpris på kr. 850,- for overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Vi glæder os til at arrangere en uforglemmelig fest for jer og jeres gæster.

Har du spørgsmål eller ønsker at booke

Kontakt