Skip to the content

UGE 33

Gårdens køkken - Mad man forstår!

 

Bestil bord direkte på telefon +45 6311 4310

Søn- og helligdage har vi kun åbent for selskaber

Forretter

Meunierestegt skærising

rejer og flødestuvet spinat

Kr. 138,-

Rørt oksetartar

capers, rødløgsskal med estragonmayo og krydderurter fra haven                                                             

Tilkøb af pommes frites Kr. 48,-

kr. 168,-

Fransk løgsuppe

med gratineret ostebrød

Kr. 138,-

Hovedretter

Meunierestegt skærising

rejer og flødestuvet spinat

kr. 288,-

Langtidsstegt lammecoulotte

timiansky og smørmosede kartofler

Kr. 268,-

Grillet New Zealandsk ribeye steak

sommergrønt og råstegte kartofler. Hertil sauce bearnaise

250g / 400g  

Kr. 298 / kr. 398,-

Flamberet peberbøf

madagascarsauce og ristede svampe

Kr. 338,-

Vegetarisk svampepostej

pasta i krydret tomatsauce og grillet squash

Kr. 198,-

Desserter

Stikkelsbærsorbet

vaniljeparfait, marinerede frugter og sprød kage

Kr. 138,-

Citronfromage

flødeskum og sprød nøddecrunch

Kr. 128,-

Ostetallerken

3 slags danske oste med hjemmesylt

Kr. 138,-