Skip to the content

UGE 39

Gårdens køkken - Mad man forstår!

 

Bestil bord direkte på telefon +45 6311 4310

Søn- og helligdage har vi kun åbent for selskaber

Forretter

Bouillabaise

med fiskestykker og aïoli

Kr. 148,-

Krydderpanneret kulmule

med rødbedepuré og sprøde chips

kr. 138,-

Rørt tatar

med kapersfrugt, rødløg og trøffelmayo

Tilkøb pommes frites kr. 48,-

kr. 168,-

Hovedretter

Krydderpaneret kulmule

med flødestuvet spinat og rejer

kr. 288,-

Langtidsstegt lammeculotte

på hvidløgs/timiansky

Kr. 258,-

Stegt flæsk

med persillesovs, hvide kartofler og rødbede

Kr. 198,-

Grillet ribsteak

med grønt, sauce bearnaise og dagens kartoffel eller pommes frites 250g / 400g

Kr. 298,- / Kr. 398,-

Vegetarnuggets

på pasta i flødesauce med krydderurter

Kr. 198,-

Desserter

Letfrosset valnøddetærte

med vaniliesyltet pærer

Kr. 138,-

Pandekage

med vanilieparfait og mandler

Kr. 138,-

4 slags danske oste

med tilbehør

Kr. 138,-