Skip to the content

UGE 48

Gårdens køkken - Mad man forstår!

 

Bestil bord direkte på telefon +45 6311 4310

Søn- og helligdage har vi kun åbent for selskaber

Forretter

Ovnbagt helleflynder

safransauce  

Kr. 148,-

Cremet grønsagssuppe

sprøde chips

kr. 148,-

Fynsk Nielsenskinke

grøn pesto og semi dried tomater

Kr. 138,-

Hovedretter

Ovnbagt helleflynder

safransauce, scampirejer og sauteret spidskål

kr. 288,-

Vildtragout

svampe, tranebær og kartoffelmos

Kr. 228,-

Braiseret svinebryst i barbecue

sauteret grønt og chips

Kr. 238,-

Grillet ribsteak

grønt, sauce bearnaise og dagens kartoffel eller pommes frites 250g / 400g

Kr. 298,- / Kr. 398,-

Vegetarbøf

tomatsauce og pasta

Kr. 198,-

Desserter

Æbletrifli

flødeskum og vanilieparfait

Kr. 138,-

Fransk chokoladekage

Sorbet

Kr. 138,-

4 slags oste

Tilbehør

Kr. 138,-