Skip to the content

UGE 33

Gårdens køkken - Mad man forstår!

Frokost serveres mandag-lørdag kl. 11:30 - 14:30  

Søn- og helligdage har vi kun åbent for selskaber 

Bestil bord direkte på telefon +45 6311 4310

Frokost a la carte

Fisketoast

stegt rødspættefilet, dampet skærising, rejer og hummermayo

Kr. 178,-

Flamberede scampirejer

spinat og beurre blanc

Kr. 138.-

Rørt oksetartar

capers, rødløgsskal med estragonmayo og krydderurter fra haven 

Tilkøb af pommes frites  Kr. 48,-     

Kr. 168.-

250g pariserbøf

hakket løg, kapers, rødbede, pickles i sennep, peberrod, og rå æggeblomme

kr. 168,-

2 stk. smørrebrød

røget laks med æggestand

roastbeef, remoulade og sprøde løg

 

kr. 156,-

Vegetarisk svampepostej

salat med krydderurter og trøffelolie

kr. 128,-

Stikkelsbærsorbet

vaniljeparfait, marinerede frugter og sprød kage

kr. 138,-

Citronfromage

flødeskum og sprød nøddecrunch

kr. 128,-