Skip to the content

UGE 39

Gårdens køkken - Mad man forstår!

Frokost serveres mandag-lørdag kl. 11:30 - 14:30  

Søn- og helligdage har vi kun åbent for selskaber 

Bestil bord direkte på telefon +45 6311 4310

Frokost a la carte

Urtesauteret fisk

rejer og safransauce

 

Kr. 178,-

Cæsarsalat

kylling, pancetta, parmesan og brødcrouton

Kr. 198.-

Rørt tatar

syltet kapersfrugt og brøndkarse            

Tilkøb af pommes frites med aïoli kr. 48,-

Kr. 168.-

Pariserbøf

hakket løg, kapers, rødbede, pickles i sennep, peberrod, og rå æggeblomme

250 g

kr. 168,-

2 stk. smørrebrød

lun fiskefrikadelle med remoulade

klassisk hønsesalat med sprød baconcrumble

kr. 158,-

Falaffel med kålsalat

og flødedressing

kr. 138,-

Pandekage

vaniljeparfait og mandler

kr. 138,-

4 slags danske oste

med tilbehør

kr. 138,-