Selskaber

Selskaber i Odense holdes på
Hotel Knudsens Gaard

Fester og arrangementer på gaarden

Knudsens Gaards selskabslokaler er altid fyldt med gode fester og festlige arrangementer. Om den store begivenhed er Jeres livs bryllup, den runde fødselsdag, barnedåben, konfirmationen, jubilæum, kobber-, sølv-, guldbrylluppet, eller en anden stor begivenhed, så står vi parat for at danne rammerne om Jeres store dag. Når det drejer sig om det sidste farvel, er vi også behjælpelige med mindesammenkomsten.

Vores gamle, stemningsfulde gård danner nogle smukke og personlige rammer omkring ethvert selskab op til 55 personer. Vi hejser flaget og byder velkommen i havestuen, på terrassen eller i den smukke æblehave. Herefter mødes gæsterne indenfor i vores hyggelige restaurant, hvor der er dækket op til fest – hvor lysene funkler og spejler sig i glassene på de smukt pyntede borde.

Brug os som sparringspartner, så finder vi sammen den løsning, der opfylder Jeres drøm om en fest. Menuen bygges over en af vores selskabspakker, og er der specielle ønsker, hjælper vi gerne med det. Vores køkken er altid med på nye udfordringer. Derudover hjælper vi gerne med at arrangere musik, jukeboks og fotograf.

Hotel Knudsens Gaard er nærliggende og nem at komme til – vi tilbyder gratis parkering på gårdspladsen eller i vores aflåste p-kælder.

Vi glæder os til at arrangere Jeres store dag med lækker mad og høj service. 

Ring på telefon (+45) 6311 4310
eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du har nogle spørgsmål eller tanker, du gerne vil dele med os, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.